dilluns, 14 de març del 2016

Sal de vainilla, d'Ada Parellada

2a Sessió, 12 d'abril, a les 19 h

Biblioteca de Santa Eulàlia

 


Com es fa el salt dels fogons a la literatura? Amb la següent proposta, una novel·la de la reconeguda cuinera Ada Parellada, descobrirem el perfecte maridatge entre l'art de l'escriptura i la passió per la cuina. 
Sal de Vainilla és una història plena de contradiccions irresolubles, o no...

Aquí deixo un dels fragments que obren la porta a la curiositat, a l'afany per passar pàgines, avançant esdeveniments en aquesta novel·la frenètica, amb molt de moviment. 

L'Àlex no cuina amb cap aliment provinent d'Amèrica. No es tracta de cuina medieval, perquè empra aliments d'altres cultures i tècniques actuals, però considera que la cuina precolombina era prou rica en ingredients per fer servir productes tacats de sang. Són aliments que es van arrencar d'un continent dominat gràcies a les armes i les violacions. A més, no tenen cap interès gastronòmic, segons el rígid parer de l'Àlex. No en vol saber res.

Bona lectura i bons aliments!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada